Kurssit – kaudet – seminaarit

______________________________________

CrossFit matalankynnyksen alkeiskurssi. Haluatko aloittaa CrossFit harrastuksen mutta tuntuu siltä ettei kunto riitä? Tammikuussa aloittaa supersuosittu alkeiskurssi. Kurssilla teemme enemmän peruskuntoa kohottavia harjoituksia, harjoittelemme tekniikoita ja valmennamme yksilöä kohti kovatehoisia CrossFit harjoituksia. Alkeiskurssilta pystyt siirtymään sujuvasti Box 04200 normaaleihin harjoituksiin. Kurssin hinta 4×82€, kokonaishinta 328€. Sinulla on myös mahdollisuus liittää InBody kehonkoostumusmittaus alkeiskurssin alussa tarjoushintaan 15€ (Norm 28€).

Syksyn alkeiskurssi 13.1 2023 – 28.4 tiistai ja perjantai kello 18-19.

______________________________________

______________________________________

Kuntonyrkkeily on tehokasta ja hauska kuntoilumuoto. Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen. Syyskauden treenit on sunnuntaisin kello 17-18. Kauden hinta 115€. Kausi 4.9 – 18.12 2022.

______________________________________

MAMMA Jumpat (UUSI RYHMÄ)

Lähtökohtana on, että lapsi on mukana ohjatuissa treeneissä. Lapsen kanssa harvemmin kuitenkaan tehdään varsinaisia liikkeitä, joten treenit vedetään myös osittain lasten ehdoilla.
Kaikki tunnilla tehtävät liikkeet muokataan kullekin sopiviksi, eikä kokemusta CrossFitistä tarvitse olla. Suorat vatsalihakset jätetään rauhaan, annetaan mahdollisen erkauman palautua, ja hypyt jätetään tarvittaessa kokonaan pois.
Antamalla yhteystietosi kerrot olevasi kiinnostunut ja valmis aloittamaan jos ryhmään tulee vähintään 8 asiasta kiinnostunutta.

______________________________________

Silverbacks on yli 60-vuotiaiden ryhmä jotka tekevät ikäryhmälleen sovitettuja harjoituksia. Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja perjantaisin kello 12-13. Kevätkausi alkaa 10.1 2023 ja päättyy 28.4 2023. Kauden hinta on 190€. Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen crossfitkerava@gmail.com tai tule paikalle ensimmäisellä kerralla.