Mitä harjoittelu on meillä?

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Sinut ohjataan uudelle sivulle.

CrossFit® on voima- ja kunto-ohjelma jota alunperin käyttivät amerikkalaiset poliisit, palomiehet ja ammattisotilaat. Melko nopeasti laji on saavuttanut ns. tavalliset kuntoilijat. Tällä hetkellä virallisia CrossFit saleja on globaalisti noin 13000. Suomessa saleja on 75 ja lisää tulee jatkuvasti.

Pähkinänkuoressa: CrossFit® harjoitukset ovat jatkuvasti vaihtuvia, toiminnallisista liikkeistä koottuja harjoituksia, jotka tehdään korkealle intensiteetillä. Laji sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

Treenisali

Harrastuksen voi aloittaa kuka tahansa lähtötasosta riippumatta. Ennen aloitusta on hyvä käydä peruskurssi. Tämä on lajin aloittavalle henkilölle suositeltava kurssi, mutta ei pakollinen. Meillä voi aloittaa harjoittelun osallistumalla EasyWOD tunneille jotka on teknisesti helpompia tunteja. EasyWOD tunneille ei peruskurssia vaadita. Voit aloittaa harrastuksen myös katselmuksen kautta. Katselmuksessa katsotaan levytankotekniikat läpi. Katselmuksen ajasta sovimme erikseen. Katselmuksen jälkeen voit valita vapaammin teetkö kovemman vai helpomman version päivän treeneistä.

Kiinnostuitko? Tule tutustumaan ilmaiseksi. Ensimmäinen treeni on ilmainen, voit ilmoittautua helposti meidän verkkoajanvarauksen kautta.

”Mahtava, ammattitaitonen meininki!”

Zina Von Jentze

Meillä CrossFit Keravalla on myös ikäryhmille suunnattua liikuntaa. Kids 8-12-vuotiaat harrastaa leikkien ja pelien kautta, 13-17-vuotiaat teinit on jo lähempänä normaaleja harjoituksia ja Master 60+ ryhmä on yli 60-vuotiaiden oma ryhmä. Ikäryhmien harjoituksiin pääsee ilman peruskurssia.

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan!

Boksin olohuone