Voimanosto

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Sinut ohjataan uudelle sivulle.

Haluatko olla helvetin vahva. Lähde harrastamaan Voimanostoa.

Tammikuussa 2023 aloittaa voimannosto ryhmä. Voimanoston kolme nostomuotoa ovat jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastanosto. Ohjelma tehdään näiden liikkeiden ympärille. Yhteisvalmennuspäivä tulee olemaan viikonloppuna ja mahdollisesti myös joinain arkipäivinä. Valmennuspäivänä harjoitellaan ja viilataan tekniikoita. Muuten harjoittelija pääsee boksille avaimella harjoittelemaan itsenäisesti omaa ohjelmaansa.

Käy täyttämässä lomakkeelle tietosi. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. Kartoitamme tällä innokkaiden määrän, ja saamme suunniteltua aikataulut paremmin.

Valmennuksen hinta 39€/kk sisältäen avainpääsyn boksille. Itsenäinen harjoittelu tapahtuu ohjattujen tuntien ulkopuolella. Jos haluat mahdollisuuden varata tuntipaikan harjoittelulle boksin auki ollessa niin hinta silloin 49€/kk. Sopimus on määräaikainen 12 kuukautta.

Harjoituspäiviä tulee olemaan ohjelmassa neljä viikossa. 1-2 päivät suoritetaan semmoisenaan. 3-4 päivät voi halutessaan muokata siten että yhdistää ennalta ilmoitettuja osioita treeneistä. Tämä mahdollistaa silloin kolmen treenipäivän viikon ja antaa arkeen lisää liikkuma varaa.

Ohjelman aloituspäivä on 29.1 2023 kello 12:00. Merkkaa tämä jo kalenteriisi . Aloituspäivänä käydään treeniohjelmat läpi ja harjoitellaan ensimmäiset tekniikat. 30.12 2022 mennessä mukaan ilmoittautuneet saavat maaliskuun ilmaiseksi. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ensimmäisen harjoittelu kuukauden maksu.

Valmennuspäivät ja ajat:

  • Sunnuntai kello 12-13
  • Tiistai 16-17
  • Torstai 10-11